Consultancy

We leven in een tijd waar wereldwijd de ontwikkelingen razendsnel gaan, ook in de vleesindustrie. Het is niet altijd mogelijk om van al deze ontwikkelingen op de hoogte te blijven; daarom is het goed om af en toe iemand van buitenaf met een verse blik naar een bedrijf te laten kijken.

Erwin Wielders heeft een uitgebreide ervaring binnen de vleesbranche. Hij heeft tijdens zijn loopbaan zowel in de productie als in het management diverse functies vervuld en is up-to-date geschoold. Hij biedt u een uitgebreide dienstverlening voor het optimaliseren van uw bedrijfsvoering.

Bedrijfsanalyse

Erwin Wielders kan uw bedrijf op alle facetten analyseren. Denk hierbij aan inkoop, verkoop, snijhal, verpakkingsafdeling, expeditie, administratie en boekhouding, logistiek. Voor eventuele problemen zoekt hij werkbare en haalbare oplossingen. Bij een bedrijfsanalyse worden de volgende fasen doorlopen:

  • doorlichten van bedrijfsstructuren, organisatiestructuren of productieprocessen;
  • opstellen van een verbeterplan;
  • managen van het verbeterplan;
  • consolideren (aftersales).

Advies op maat

Het is niet altijd nodig om het hele bedrijf te analyseren. Soms is er een probleem dat opgelost moet worden of is er een bepaalde afdeling die niet efficiƫnt functioneert.

Bijvoorbeeld: er worden kwaliteitsafwijkingen geconstateerd in producten die tijdens het productieproces ontstaan. Of de opeenvolging van productiehandelingen in de snijhal blijkt niet logisch waardoor kostbare tijd verloren gaat.

Innovatie

Erwin Wielders biedt ondersteuning bij productontwikkeling.